Bælteprøver

 Kontakt os: +45 5155 6809 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Corona Update!

Kære alle

Her er lige én update fra bestyrelsen - omhandlende bl.a. graduering, generalforsamling og kontingent.

Vi håber snart at kunne komme i gang igen. Vi savner alle livet i klubben og kan næsten ikke vente med at se alle tilbage i gi og i dojoen igen.

Vi arbejder fortsat på at have afholdt både graduering og generalforsamling inden vi går på sommerferie. Alt selvfølgeligt afhængigt af hvornår Mette Frederiksen giver grønt lys for at vi må ses igen i klubsammenhæng.
I mellemtiden er vi jo gået online med undervisningen. Selv om den jo ikke kan stå alene, syns vi det er et godt alternativ både for moralen, hjemmetræningen og klub-ånden. For vi er her jo stadig, selv om vi ikke har vores daglige eller ugentlige gang i klubbens lokaler.

Vedr. gradueringstræning er vi selvfølgelig kommet noget bagud med pensum, så det bliver en udfordring at blive klar til graduering. Vi kommer til at stille ekstra-træninger til rådighed, så de der har mod på det, kan lave en slutspurt og nå det alligevel.
Vi håber at kunne afholde graduering i slutningen af juni, lige som generalforsamlingen også kommer til at ligge deromkring.

Vedr. kontingenterne så har der jo, - indtil for nyligt, ikke været noget træningstilbud i klubben.
Der er derfor planen foreløbig at reducere kontingentet i 2. halvår 2020 med kr. 150,- for de som er tilmeldt træning 1x ugentligt og kr. 200,- for de som er tilmeldt træning 2x ugentligt.

Slutteligt skal der opfordres til at holde fanen højt og huske sin træning. Vi har STADIG Struer Karate Klub når vi er på den anden side af dette corona-morads. Husk at få downloaded og klargjort appen ZOOM så vi kan træne sammen – hver for sig.

De bedste forårshilsner fra bestyrelsen

I forbindelse med træningen har alle elever mulighed for at teste sin kunnen og forståelse.

Disse test kaldes gradueringer/bælteprøver og følger et system af Kyugrader (elevgrader)og tilhørende forskellige bæltefarver.
Til gradueringer testes elevernes duelighed i.h.t. et pensum, der er fastsat af Japan Karate Shoto Federation - Danmark (JKS). Der er 10 elevgrader kaldet Kyu-grader og herefter er det mestergrader kaldet Dan-grader.

Da gradernes sværhed er stigende må der påregnes længere og længere tid imellem hver bælteprøve for den enkelte. Individuelle faktorer som træningsflid, alder, talent, modenhed mm. spiller altsammen ind. Går man i gradueringstanker, er det en god idé at spørge sin instruktør om vejledning og et standpunkt. Instruktøren vil så hjælpe med mangler og anbefale eller fraråde graduering.

Man skal gøre sig helt klar, at graduering er en frivillig sag. Ikke overraskende vælger mange graduering, som et naturligt mål for deres træning.

Til graduering skal man have et pensum.

 

 gr2graduering marts 2008 051graduering marts 2008 064Image1 

S5 Box