Nyheder

 Kontakt os: +45 2466 2066 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Mange tak for opbakningen i 2018; Sammen har vi haft mange store oplevelser, lokalt i klubben med karate, dejligt samvær, gode kager, filmaften og gradueringer!
Mange elever fik en stor oplevelse da de drog på sommerlejr i Nyborg og trænede med Kagawa sensei, den japanske landsholdstræner. Det var en sand fornøjelse at opleve ”Struer huset” på lejren. Den emmede simpelthen af hygge, glade børn og voksne. Sammen bygger vi på alt det gode fra 2018 og ser frem til et fremragende 2019.
Sammenhold og socialt engagement er limen der holder sammen på klubben. Det kommer vi til at fokusere meget mere på fremover. I det nye år kommer der til at ske noget nyt i Struer Karate Klub.
Den helt store nyhed er at vi indløser licenser i Dansk Karate Forbund, så vi kan deltage i stævner igen. Det giver noget nyt at være sammen om, noget at kæmpe for og inspiration til at udvikle sig og sin karate. Det er vores håb at stævnedeltagelse og -træning kan give øget sammenhold, fornyet motivation og udvikling af klubbens medlemmer. Efter at have gjort en del ved klublokalerne de seneste år har vi nu de skønneste rammer. Nu lægger vi en ekstra indsats i at få karaten endnu mere i fokus.
Struer karateklub byder ind til videre på følgende aktiviteter i 2019.

2

En anden stor nyhed er at Struer Karate Klub fremadrettet tilbyder lørdagstræning hver anden uge. Lørdagstræningerne bliver gennemført i samarbejde med Struer Karate Skole og vi håber at i alle vil hjælpe med at byde deres instruktør Mohan Sensei og alle klubbens elever velkommen! For overskuelighedens skyld har vi vedlagt en træningskalender så du kan se hvilke lørdage der trænes på, stævnedatoer og andre relevante begivenheder. Kalenderen er farvekodet så du kan se om der er tale om et klub-arrangement eller andre aktiviteter.
Det er vigtigt at understrege at vi naturligvis ikke forventer at eleverne deltager i alle aktiviteter. Træningskalenderen tjener blot det formål at vise alle de fantastiske muligheder du har som medlem i klubben. For god ordens skyld nævner vi at den traditionelle træning fortsætter uændret mandag, tirsdag, onsdag, torsdag som hidtil, på samme tidspunkt. Vel mødt! Det er den traditionelle undervisning der danner fundamentet for stævnedeltagelsen, så husk også at passe træningen i hverdagene. Vi vedlægger en speciel hilsen fra instruktørerne bag stævne/lørdagstræningsinitiativet, som forklarer initiativet nøjere.
Vi vil i øvrigt gerne opfordre til at du følger med i Struer Karate Klub’s gruppe på Facebook og følg også gerne klubbens Instagram profil. På den måde kan du hele tiden holde dig opdateret med de nyeste initiativer og de ændringer der måtte komme til den vedlagte træningskalender. Vi glæder os til at se jer alle efter jul og håber at i bakker op om lørdagstræningen og tager med til en masse stævner.
Vi starter efter juleferien med træning torsdag den 3. Januar. Sammen skaber vi øget karateglæde, klubånd og sammenhold.
Vi skaber venskaber der bærer!
Glædelig jul og godt nytår!
Oss! Bestyrelsen

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

Vore sponsorer

Rema1000 logo   vestjysk murerfirma   saurmann byg    Struer Kleinsmedie logo til tryk 2

S5 Box