Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Corona Update!

Kære alle

Her er lige én update fra bestyrelsen - omhandlende bl.a. graduering, generalforsamling og kontingent.

Vi håber snart at kunne komme i gang igen. Vi savner alle livet i klubben og kan næsten ikke vente med at se alle tilbage i gi og i dojoen igen.

Vi arbejder fortsat på at have afholdt både graduering og generalforsamling inden vi går på sommerferie. Alt selvfølgeligt afhængigt af hvornår Mette Frederiksen giver grønt lys for at vi må ses igen i klubsammenhæng.
I mellemtiden er vi jo gået online med undervisningen. Selv om den jo ikke kan stå alene, syns vi det er et godt alternativ både for moralen, hjemmetræningen og klub-ånden. For vi er her jo stadig, selv om vi ikke har vores daglige eller ugentlige gang i klubbens lokaler.

Vedr. gradueringstræning er vi selvfølgelig kommet noget bagud med pensum, så det bliver en udfordring at blive klar til graduering. Vi kommer til at stille ekstra-træninger til rådighed, så de der har mod på det, kan lave en slutspurt og nå det alligevel.
Vi håber at kunne afholde graduering i slutningen af juni, lige som generalforsamlingen også kommer til at ligge deromkring.

Vedr. kontingenterne så har der jo, - indtil for nyligt, ikke været noget træningstilbud i klubben.
Der er derfor planen foreløbig at reducere kontingentet i 2. halvår 2020 med kr. 150,- for de som er tilmeldt træning 1x ugentligt og kr. 200,- for de som er tilmeldt træning 2x ugentligt.

Slutteligt skal der opfordres til at holde fanen højt og huske sin træning. Vi har STADIG Struer Karate Klub når vi er på den anden side af dette corona-morads. Husk at få downloaded og klargjort appen ZOOM så vi kan træne sammen – hver for sig.

De bedste forårshilsner fra bestyrelsen

Mini camp 2016

mini2

Onsdag den 15. juni havde Struer Karate Klub sidste fællestræning inden sommerferien. En hyggelig træning hvor alle karatekæmpere på tværs af holdene træner, sveder og griner sammen.  Dagen efter, den 16. juni, var det tid til sommergraduering hvor der blev uddelt 27 nye grader til børn, unge og voksne. Det var nogle stolte elever som kunne tage på velfortjent sommerferie – dog var der lige 14 børn, som havde meldt sig til Mini- Camp i klubben, i uge 26. Mini Camp er for de yngste elever i klubben og er en uge som indeholder karate blandet med hygge, motion, quiz og leg. Instruktører på Mini Camp var atter i år Simone Jantzen og Marc Jantzen, som har været faste instruktører på denne camp i alle de år den har været afholdt. Fredag den 1. juli sluttede Mini Camp med et lille stævne hvor børnene skulle vise frem hvad de havde lært for forældre og søskende. Der blev uddelt medaljer og pokal til følgende: Kata: Kristian Pripsø guld, Julie Kronborg sølv og Adam Thomasberg bronze. Jonathan Eriksen vandt guld i fitness. Adam Thomasberg fik en pokal for årets fighterpris, som uddeles til den som har vist mest fremgang og engagement. Det var en flok trætte og stolte børn der gik på sommerferie og de glædede sig allerede til opstarten igen den 8. august.

mini1mini3

S5 Box