Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Corona Update!

Kære alle

Her er lige én update fra bestyrelsen - omhandlende bl.a. graduering, generalforsamling og kontingent.

Vi håber snart at kunne komme i gang igen. Vi savner alle livet i klubben og kan næsten ikke vente med at se alle tilbage i gi og i dojoen igen.

Vi arbejder fortsat på at have afholdt både graduering og generalforsamling inden vi går på sommerferie. Alt selvfølgeligt afhængigt af hvornår Mette Frederiksen giver grønt lys for at vi må ses igen i klubsammenhæng.
I mellemtiden er vi jo gået online med undervisningen. Selv om den jo ikke kan stå alene, syns vi det er et godt alternativ både for moralen, hjemmetræningen og klub-ånden. For vi er her jo stadig, selv om vi ikke har vores daglige eller ugentlige gang i klubbens lokaler.

Vedr. gradueringstræning er vi selvfølgelig kommet noget bagud med pensum, så det bliver en udfordring at blive klar til graduering. Vi kommer til at stille ekstra-træninger til rådighed, så de der har mod på det, kan lave en slutspurt og nå det alligevel.
Vi håber at kunne afholde graduering i slutningen af juni, lige som generalforsamlingen også kommer til at ligge deromkring.

Vedr. kontingenterne så har der jo, - indtil for nyligt, ikke været noget træningstilbud i klubben.
Der er derfor planen foreløbig at reducere kontingentet i 2. halvår 2020 med kr. 150,- for de som er tilmeldt træning 1x ugentligt og kr. 200,- for de som er tilmeldt træning 2x ugentligt.

Slutteligt skal der opfordres til at holde fanen højt og huske sin træning. Vi har STADIG Struer Karate Klub når vi er på den anden side af dette corona-morads. Husk at få downloaded og klargjort appen ZOOM så vi kan træne sammen – hver for sig.

De bedste forårshilsner fra bestyrelsen

Struer Karate Klub deltager i VM i Karate(JKS)

Struer Karate Klub er gennem Denmark Karate Association(DKA), repræsenteret med to af klubbens instruktører til VM i Karate i JKS (Japan Karate Shoto Federation) regi.

Struer Karate Klub’s chefinstruktør, Sensei Jan Spatzek (7. dan, JKS), skal være dommer ved VM stævnet, der bliver afholdt i Edinburgh i Skotland i perioden d. 24/9 til 25/9.
Sensei Jan Spatzek, som ud over selv at have deltaget ved mange store stævner som landholds kæmper, er han en meget erfaren dommer, der også tidligere har dømt ved mange store karate stævner, bl.a. VM(SKIF) i Japan i 2006 og VM(SKIF) i Sydafrika i 2003. Og i 2000 er Sensei Jan Spatzek blevet kåret til verdens bedste dommer under VM(SKIF).

En anden af Struer Karate Klubs instruktører, Sensei Kenn Rasmussen, deltager også til VM. Sensei Kenn Rasmussen blev tidligere på året gradueret til 5. dan (JKS), af den Japanske Landstræner Sensei Masao Kagawa, 8. dan(JKS) og Sensei Jan Spatzek , i forbindelse med Sensei Kagawa’s besøg i Struer Karate Klub.
Sensei Kenn Rasmussen stiller op i både kumite (kamp), samt kata (figurøvelser).

Sensei Kenn Rasmussen 5.Dan / Sensei Jan Spatzek 7.Dan

 

S5 Box