Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Corona Update!

Kære alle

Her er lige én update fra bestyrelsen - omhandlende bl.a. graduering, generalforsamling og kontingent.

Vi håber snart at kunne komme i gang igen. Vi savner alle livet i klubben og kan næsten ikke vente med at se alle tilbage i gi og i dojoen igen.

Vi arbejder fortsat på at have afholdt både graduering og generalforsamling inden vi går på sommerferie. Alt selvfølgeligt afhængigt af hvornår Mette Frederiksen giver grønt lys for at vi må ses igen i klubsammenhæng.
I mellemtiden er vi jo gået online med undervisningen. Selv om den jo ikke kan stå alene, syns vi det er et godt alternativ både for moralen, hjemmetræningen og klub-ånden. For vi er her jo stadig, selv om vi ikke har vores daglige eller ugentlige gang i klubbens lokaler.

Vedr. gradueringstræning er vi selvfølgelig kommet noget bagud med pensum, så det bliver en udfordring at blive klar til graduering. Vi kommer til at stille ekstra-træninger til rådighed, så de der har mod på det, kan lave en slutspurt og nå det alligevel.
Vi håber at kunne afholde graduering i slutningen af juni, lige som generalforsamlingen også kommer til at ligge deromkring.

Vedr. kontingenterne så har der jo, - indtil for nyligt, ikke været noget træningstilbud i klubben.
Der er derfor planen foreløbig at reducere kontingentet i 2. halvår 2020 med kr. 150,- for de som er tilmeldt træning 1x ugentligt og kr. 200,- for de som er tilmeldt træning 2x ugentligt.

Slutteligt skal der opfordres til at holde fanen højt og huske sin træning. Vi har STADIG Struer Karate Klub når vi er på den anden side af dette corona-morads. Husk at få downloaded og klargjort appen ZOOM så vi kan træne sammen – hver for sig.

De bedste forårshilsner fra bestyrelsen

 

P1010

                 Fra venstre mod højre,  Theis, Simone, Marc, Jan, Kenn
 

Struer Karate klub har, med stor succes, fået udtaget 4 kæmpere, til EM i Turino, Italien i September. Der er, i alt, udtaget 16 kæmpere, til det danske landshold og ingen andre klubber overgår Struer Karate Klub, i antallet af udtagne kæmpere. De udtagne er, Kenneth Rasmussen (5. Dan), der kæmpede sig til en flot 5. plads i kata (stiløvelser), ved VM i efteråret 2011. Marc Jantzen (1. Dan) og Simone Jantzen (1. Dan), der i det daglige, udgør Struer Karate Klubs populære børneinstruktørteam. Sidste og yngste medlem, fra Struer Karate Klub, er Theis Klausen, alder 12år (2. kyu), der er nykåret danmarksmester i sin alders/vægtklasse. Chefinstruktøren i Struer Karate Klub, Jan Spatzek (7. Dan), drager ligeledes til Italien, hvor der venter ham spændende udfordringer dels, som chefinstruktør for det danske landshold og som dommer under konkurrencen.

Peter Madsen, formand i Struer Karate Klub, udtaler ”Vi er rigtig stolte af alle de udtagne medlemmer og glæder os til, at følge dem i September. Det, at Struer Karate Klub formår, at få 4 kæmpere udtaget, er specielt flot, da klubben jo egentlig er en ”lille” klub, i forhold til nogle af de Københavnske og østjyske klubber, som vi konkurrerer med om pladserne. Det er dejligt, at se, at vore medlemmer er så dygtige, på tværs af aldersgrænser, køn og hold. Det er med til, at understøtte vores budskab om, at karate er for alle, uanset alder, køn, forkundskaber og fysisk form. Det er et stort aktiv for klubben, at vi til daglig har nogle af landets bedste instruktører i Kenn Rasmussen og Jan Spatzek.”

Der venter de 4 kæmpere en rigtig stor oplevelse, når de lander i Italien. De forventes, at møde ca. 480 deltagere fra 20 deltagende nationer. Vi ønsker alle lokale og danske kæmpere held og lykke.

 

S5 Box