Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Corona Update!

Kære alle

Her er lige én update fra bestyrelsen - omhandlende bl.a. graduering, generalforsamling og kontingent.

Vi håber snart at kunne komme i gang igen. Vi savner alle livet i klubben og kan næsten ikke vente med at se alle tilbage i gi og i dojoen igen.

Vi arbejder fortsat på at have afholdt både graduering og generalforsamling inden vi går på sommerferie. Alt selvfølgeligt afhængigt af hvornår Mette Frederiksen giver grønt lys for at vi må ses igen i klubsammenhæng.
I mellemtiden er vi jo gået online med undervisningen. Selv om den jo ikke kan stå alene, syns vi det er et godt alternativ både for moralen, hjemmetræningen og klub-ånden. For vi er her jo stadig, selv om vi ikke har vores daglige eller ugentlige gang i klubbens lokaler.

Vedr. gradueringstræning er vi selvfølgelig kommet noget bagud med pensum, så det bliver en udfordring at blive klar til graduering. Vi kommer til at stille ekstra-træninger til rådighed, så de der har mod på det, kan lave en slutspurt og nå det alligevel.
Vi håber at kunne afholde graduering i slutningen af juni, lige som generalforsamlingen også kommer til at ligge deromkring.

Vedr. kontingenterne så har der jo, - indtil for nyligt, ikke været noget træningstilbud i klubben.
Der er derfor planen foreløbig at reducere kontingentet i 2. halvår 2020 med kr. 150,- for de som er tilmeldt træning 1x ugentligt og kr. 200,- for de som er tilmeldt træning 2x ugentligt.

Slutteligt skal der opfordres til at holde fanen højt og huske sin træning. Vi har STADIG Struer Karate Klub når vi er på den anden side af dette corona-morads. Husk at få downloaded og klargjort appen ZOOM så vi kan træne sammen – hver for sig.

De bedste forårshilsner fra bestyrelsen

 

Lørdag d. 16. maj samledes 45 kæmpere i alle aldre, fra 5 jyske karate klubber oppe i Struer karate klub til stævne. Stævnet var et ”kata og fitness” stævne for kæmpere som ikke er sortbælter.

 

Stævnet var lavet så nybegyndere kunne deltage, for var man endnu ikke så dygtig til karate, så kunne man måske vinde på at være god til fitnessøvelserne. Denne kombination gjorde det til en spændende og underholdene dag for alle kæmpere og tilskuere.

 

Nogle af de lokale forretninger i gågaden havde været med til at donere præmier til vinderene og det bragte stor glæde hos modtagerne.” Vi er altid meget taknemmelige når vi får støtte fra de lokale forretninger til sådanne tiltag” siger formand for Struer Karate Klub Kenn Rasmussen, ”det betyder noget for især børnene at der er en lille ting når man deltager”.

 

Det var første gang at stævnet blev afholdt, og formand og træner Sensei Kenn Rasmussen har da også ambitioner om, at det skal være et fast tilbagevendende tiltag, hvilket de andre klubber har meldt tilbage at det ser de meget frem til.

 

Der var lavet en vandrepokal til den mest vindende klub ved stævnet. Struer Karate klub var så heldige selv at vinde pokalen, men det var ikke uden hård kamp fra de andre deltagende klubber.

 

staevne

S5 Box