Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Corona Update!

Kære alle

Her er lige én update fra bestyrelsen - omhandlende bl.a. graduering, generalforsamling og kontingent.

Vi håber snart at kunne komme i gang igen. Vi savner alle livet i klubben og kan næsten ikke vente med at se alle tilbage i gi og i dojoen igen.

Vi arbejder fortsat på at have afholdt både graduering og generalforsamling inden vi går på sommerferie. Alt selvfølgeligt afhængigt af hvornår Mette Frederiksen giver grønt lys for at vi må ses igen i klubsammenhæng.
I mellemtiden er vi jo gået online med undervisningen. Selv om den jo ikke kan stå alene, syns vi det er et godt alternativ både for moralen, hjemmetræningen og klub-ånden. For vi er her jo stadig, selv om vi ikke har vores daglige eller ugentlige gang i klubbens lokaler.

Vedr. gradueringstræning er vi selvfølgelig kommet noget bagud med pensum, så det bliver en udfordring at blive klar til graduering. Vi kommer til at stille ekstra-træninger til rådighed, så de der har mod på det, kan lave en slutspurt og nå det alligevel.
Vi håber at kunne afholde graduering i slutningen af juni, lige som generalforsamlingen også kommer til at ligge deromkring.

Vedr. kontingenterne så har der jo, - indtil for nyligt, ikke været noget træningstilbud i klubben.
Der er derfor planen foreløbig at reducere kontingentet i 2. halvår 2020 med kr. 150,- for de som er tilmeldt træning 1x ugentligt og kr. 200,- for de som er tilmeldt træning 2x ugentligt.

Slutteligt skal der opfordres til at holde fanen højt og huske sin træning. Vi har STADIG Struer Karate Klub når vi er på den anden side af dette corona-morads. Husk at få downloaded og klargjort appen ZOOM så vi kan træne sammen – hver for sig.

De bedste forårshilsner fra bestyrelsen

 

gruppebillede

 

Struer Karate Klub fik stor medaljehøst ved EM

 

Struer Karate Klubs havde 4 af deres dygtigste instruktører med til JKS EM i karate, som foregik i Kildeskov hallen i Gentofte d.13-14 september.

EM stævnet havde deltagelse af 17 lande, der alle sammen stillede med deres allerbedste kæmpere. I alt var der 300 deltagere, så der var lagt op til et brag af et stævne.

Lørdag lagde Struer Karate Klub ud med 2 bronze medaljer til Sensei Kenn Rasmussen (5.Dan), begge vundet i Kata (stil øvelse), samt 1 bronze medalje til Lasse Boisen (1.Kyo) i individuel Kumite (kamp). Marc Jantzen (2.Dan) var også i ilden, men kom uden for medaljerækkerne, men gjorde en god figur, specielt set i lyset af at han var rykket op i klassen 18-39 årige.

Simone Jantzen (2.Dan) var også i gang om lørdagen, men måtte se sig slået i omkamp, og endte uden for medaljerne.

Søndag gik det løs igen, denne gang for hold, hvor både Simone og Lasse havde stor succes.

Lasse Boisen fik endnu en bronzemedalje med hjem til Struer Karate Klub, medens Simone Jantzen fik en flot sølvmedalje med hjem, og var kun 1 point fra guldet.

Så det var en flok glade kæmpere, der kunne tage hjem og vise deres medaljer frem til deres elever.

Det sidste år op til EM stævnet har der været brugt mange weekender, hvor de alle var med til landsholds samlinger og stævner. Men selvom der har været brugt megen tid på disse træninger, har der alligevel været tid til at starte nye hold op, samt bruge deres nye færdigheder fra landshold træningerne, til inspiration i forbindelse med deres instruktør gerning i klubben.

Chef instruktør Jan Spatzek 7.Dan (til venstre på fotoet) var med til at få EM til Danmark, samt havde ansvaret for alle dommerne under EM stævnet.

Det kan i den forbindelse nævnes, at stævnet er blevet udnævnt af det japanske hovedkvarter som det bedste afviklede EM stævne i JKS regi nogensinde.

Med den succes de 4 instruktører havde, tegner det godt for de nuværende og kommende hold i Struer Karate Klub, og nye medlemmer er meget velkomne til at komme og prøve en karatetime på Fabriksvej 30.

em2em4

em3

 

S5 Box