11 friske og spændte deltagere (4 børn og 7 voksne) stillede op til årets klubstævne i Struer Karate Klub.

Stævnet var for alle klubbens medlemmer uanset alder og bæltefarve. I juniorgruppen var der deltagere med bæltefarver fra hvid til blå, mens alle voksne deltagere havde brune og sorte bælter. 

Børnene kæmpede i kategorierne Kata/Karateteknik/Styrke samt Gohon-Kumite. De voksne kæmpede i kategorierne Kata og Jyui-Kumite. Desuden var der opvisning i Team-Kata, der er en mulig opstillingskategori ved Asai-Cup (JKS Danmarks officielle dansk stilartsmesterskab), hvor klubben håber at kunne stille med mindst ét hold.

Det blev til nogle gode og lærerige kampe, hvor alle deltagere præsterede en flot indsats og udviste gåpåmod, kampvilje og godt humør. 

Medaljevinderne i de fire kategorier blev:

 

Guld:

Sølv:

Bronze:

 

Kata/Teknik/Styrke (junior):  

Lasse

Tristan  

Ask

 

Gohon Kumite (junior):

Lasse

Ask

Felix

 

Kata (fra 15 år):

Catharina  

Frigg

Eva

 

Jyui Kumite (fra 15 år):

Catharina

Kenni

Frigg & Lucian

 

En stor tak til alle der mødte op. Uden deltagere, kagebagere og publikum kunne vi ikke have gennemført stævnet. En særlig tak til dommerne Kenn Sensei, Mohan Sensei og Birger Senpai for jeres store indsats for at give alle deltagere en rigtig god oplevelse med at prøve stævneform i trygge rammer, samt en forsmag på hvad der venter, når vi tager sammen til Asai-Cup i Fredensborg d. 28. oktober.

Struer Karate Tiger's

Sted & Tider

Adresse:  Fabriksvej 30
                   7600 Struer

Telefon:  +45 7194 9444

Email:      info@struerkarate.dk

Intro JKS Karate