Demo Post

Styret af mål har skolerne måtte ofre kreativ leg. 

Heldigvis for børnene i kampsportsklasser har vi svarene på disse spørgsmål. Selvkontrol, disciplin, selvtillid, teamwork, lederskab, vedholdenhed ... vi lærer det hele! Det er den ideelle måde at hjælpe børn med at få adgang til deres uddannelse mere effektivt og til at blive mere succesfulde i deres liv.

Peter er 6 Han har kun haft lidt erfaring med at tumle på grund af familieforhold. Han har haft fordel af sin mors fulde opmærksomhed, men kun lidt erfaring med at få ting frarøvet ham. Han ved ikke, hvordan han skal gøre krav på sin plads på legepladsen, når der ikke er en voksen, der overvåger. Han finder det også ødelæggende at tabe et spil. Som hans instruktør er det fantastisk at se ham udvikle disse færdigheder og blive en tankevækkende og modstandsdygtig elev... en, der kan rejse sig og ryste en bump af sig med noget 'sort bælte-åndedræt'; en der kan klare pararbejde og deling. Han har endda lært, at det ikke er et raserianfald værd at tabe spil. Han trækker sig fra skuffelsen og ønsker vinderne tillykke.

Som kampsportinstruktører har vi det utrolige privilegium at udvikle færdigheder i det virkelige liv for vores elever. Jeg er ked af de fleste børn, der lærer deres udholdenhed fra et buzzwords powerpoint i skolen. Jeg har set effektiviteten af ​​kampsporttræning over hele verden, ikke mindst for mine elever, hvis liv er blevet forvandlet af lektioner om hårdt arbejde, gentagelse, fremskridt og belønning.

Så lad os tage lidt tid til at erkende værdien af ​​det, vi gør. Selvfølgelig vil vores elever få specifikke tekniske fordele ved de programmer, vi kører (kihon,kata & kumite). Men spørg dig selv, hvad er vigtigere? Det imponerende snurrende kick, eller den proces, der kræves for at udvikle det? Det sorte bælte, eller de mange års konstant fremmøde, der er afgørende for at tjene det? 

Det historiske værdisystem i kampsport er vores største aktiv – ikke kun fordi det appellerer til forældre, der søger at støtte deres børn i livet – men fordi det virkelig leverer

Struer Karate Tiger's

Sted & Tider

Adresse:  Fabriksvej 30
                   7600 Struer

Telefon:  +45 7194 9444

Email:      info@struerkarate.dk

Intro JKS Karate