Struer Karate Klub blev grundlagt i 1973 og er i dag en veletableret klub. Klubbens lange historik betyder dog ikke stilstand, tværtimod har klubben de sidste par år været i en rivende udvikling; medlemmer i alderen 6 til 60 år. Klubben har således i dag et stabilt fundament, men samtidig er hyggen stadig i højsædet; i Struer Karate Klub kender alle hinanden og alle er velkomne i vore klublokaler. 

Klubben træner den traditionelle japanske Shotokan karate, der er verdens mest udbredte stilart. Det er dog også muligt at dyrke sportskarate i klubben; vi tilbyder således medlemmerne det bedste fra begge spektre af karateverdenen.  

Klubben er medlem af en række foreninger;  Japan Karate Shoto Federation (JKS) danske afdeling, Dansk Karate Forbund, Danmarks Idrætsforbund og Struer Idrætsforbund. Det er din garanti for, at den karate vi underviser i, er på et højt teknisk niveau og anerkendt i hele verden. 

Vi tilbyder kompetent karateinstruktion af internationalt anerkendte instruktører.
Klubbens chefinstruktør Jan Spatzek (8. Dan JKS)  er således tidligere landsholdskæmper og nuværende chefinstruktør for JKS-Danmark, JKS-Danmark landsholdstræner, kåret som verdens bedste dommer og medlem af JKS international Masters Circle i Japan. Trods sin succes er Jan sensei lettilgængelig for klubbens medlemmer og hans motto "altid elev" skinner igennem al hans undervisning. Der er altid noget nyt at komme efter, lige gyldigt om man er nybegynder eller har flere års erfaring. 

Klubbens andre instruktører underviser i samme ånd. Sensei Kenn Rasmussen (6. Dan) blev nr. 5 ved VM i Skotland (2011), og er  desuden medlem i JKS-DK´s teknisk udvalg på landsplan, hvor han har ansvaret for træninger og møder.
Klubbens børneinstruktører er Frigg (1.Dan) og Kristian (1.Dan). På trods af deres unge alder er de et stort aktiv for klubben, da de med helt enestående tålmodighed guider alle børn til succesoplevelser. De formår at skabe sammenhold i klubben og er altid klar med nye spændende initiativer. 

Struer Karate Klub kører på foreningsbasis, dvs. alle medlemmer har indflydelse på klubdriften, dels med stemmeret på generalforsamlingen og bestyrelsen kører i tillæg hertil en åben politik; vi søger altid forbedringer og imødekommer alle forslag hertil, med et smil.    

Struer Karate Klub markerer sig både nationalt og internationalt igennem deltagelse i stævner og andre arrangementer. Klubben havde 3 medlemmer + instruktører udtaget til JKS EM i Danmark (2014). For menige medlemmer er der mulighed for deltagelse i stævner og andre karate-arrangementer over hele landet og vi afholder jævnligt hyggeaftner, andre sociale arrangementer som fx. jule-, eller sommerafslutning, fastelavn, lejre og sommerskole etc. 

Alt i alt kan vi tilbyde undervisning af høj kvalitet til lav pris i en hyggelig atmosfære i en af landets bedste dojo'er. Vi er beliggende på Fabriksvej 30, 7600 Struer, hvor vi råder over to dejlige lyse træningssale med hhv. måtter og træ-gulv, herre og dameomklædning, køkken, kontor og et stort hyggerum, hvor både forældre, venner, bekendte og medlemmer kan sludre og slappe af med en kop kaffe eller en sodavand.  

 

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

Struer Karate Tiger's

Sted & Tider

Adresse:  Fabriksvej 30
                   7600 Struer

Telefon:  +45 7194 9444

Email:      info@struerkarate.dk

Intro JKS Karate