Klub info

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Her på denne side kan du finde/læse om de forskellige ting, du som muligt nyt medlem eller som gammelt medlem, kan have glæde af, og som tilsammen gør det at træne Karate til en rigtig god oplevelse.

Der findes mange forskellige stilarter inden for Karate. Her i klubben trænes stilarten Shotokan. Der lægges stor vægt på teknisk træning, hvilket gør Shotokan Karate til en yderst effektiv form for selvforsvar.

Da Karate er for alle tages der under træningen udgangspunkt i den enkelte elev og på en sådan måde at alle får et stort udbytte af træningen.

Formålet med Karatetræning er at øge den enkelte elevs styrke, hurtig hed, udholdenhed og smidighed. Karate er både fysisk og psykisk træning, da der også bliver lagt vægt på det mentale aspekt, hvilket hjælper eleven til at reagerer hensigtmæssigt i pressede situationer.

 

 aedc 

Kihon

Bacis teknikker

Bacisteknikkerne i parader, stød, slag og spark er både begyndelsen i Karate og det ultimative mål. Selvom det måske kun er et spørgsmål om få år for ....

Kata

Formøvelser

Træning af Kata er en meget vigtig del af Karate. Kata er en serie af teknikker, der udføres i en bestemt rækkrfølge.

Kumite

Kamp

Kumite betyder bogstavligt sparring/kamp, og er når to personer træner deres teknikker imod hinanden.

 

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box